heyy

Så i dag er jeg i skikkelig holiday spirit, så jeg tenkte: hvorfor ikke pynte rommene? Her er resultatet!Jeg har foresten spilt på en bruker i det siste som heter Johannegul, som jeg lagde for fire år siden. Så det forklarer navnet, og hvorfor hun er i så høyt level.. Eller hun er i level 9 men ja dere skjønner :p Så gjerne bli venn med henne!

Og en ting til. Min gode venn ivla<3 har laget en blogg hun også, så trykk >HER< for å komme dit!Ha en god søndag!♥

 

 
 

Hei allesammen! hvordan går det?♥

Nå er det lenge siden jeg har blogget, men det er vel normalt på en mspblogg, er det ikke? Jeg har iallfall skaffet meg nytt design og slettet en del innlegg, så nå er bloggen fresh og fin :p Jeg skal foresten kanskje skaffe meg youtubekanal hvor jeg spiller blandt annet msp, som hadde vert supergøy! Men vi får se, vi har litt ustabilt internett for tiden.

 

Jeg har foresten tenkt på å ha en fest på festrommet mitt snart. Den siste (og første) ble jo supersuperhyggelig, so what ya think? Den var jo for hele to år siden! (herregud...) trykk >HER< for å se hvordan festen var.

 

Jeg skal nok blogge litt oftere her også, for det må man si jeg har vært dårlig på altså...

 

elsker dere♥

 AJLIV!! fra msp
Hei og velkommen! Jeg er AJLIV!! fra moviestarplanet.no og dette er min mspblogg! Jeg håper den faller i smak♥


Legg meg til som venn
Arkiv


· November 2014 · Januar 2014 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012Kategorier


· Annet · Blogg · Design · fester · Kreativitet · MSP · Musikk · Serier · Spørsmål · VIPSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits