Haiiiii♥

andre dag jeg blogger denne uken (yayyy)! I dag tenkte jeg å ha det litt gøy i chatrommene så jeg tenkte å be alle om å skrive "hei" på tre, men det funka ikke så bra. Her er det beste resultatet hah:

yepp c: en sa faktisk også "holseft" hahahah

Dro også til kjøpesenteret og forsto ingen ting

Jeg ante ikke at man tjente penger på kjøpesenteret. herregud altså haha!

Jeg tenker på om jeg skal lage en instagrambruker for msp? sikker på at det har et eget navn, alt mulig har jo navn nå for tiden. men ja, der skulle jeg delt skjermbilder og slikt som alle andre mspkontoer på insta gjør. Da blir det jo mindre blogging, og det vet jeg ikke om jeg liker. Hvis du har en mening, så si det gjerne til meg! på msp eller her, dere bestemmer. Sikkert ikke mange som kommer til å kommentere her, for ingen bruker jo å se på bloggen min, dette er jo mest en ting jeg gjør fordi det er gøy. Så ja, jeg avslutter dette innlegget med et bilde av outfiten i dag, så må dere ha en super onsdag videre!♥ ily og vi blogges kanskje i morra?

 

 


  0 kommentarer på "chatroom - ikke som planlagt"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noAJLIV!! fra msp
Hei og velkommen! Jeg er AJLIV!! fra moviestarplanet.no og dette er min mspblogg! Jeg håper den faller i smak♥


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juli 2016 · April 2015 · November 2014 · Januar 2014 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012Kategorier


· Annet · Blogg · Design · fester · Kreativitet · MSP · Musikk · Serier · Spørsmål · VIPSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits